Je kunt via de delen knop op verschillende manieren mensen uitnodigen. Bij openbare discussies kan je direct delen via social media zoals facebook en Twitter.

Bij gesloten discussies kan je als beheerder van een forum op uitnodigen klikken om Argu uitnodigingen te laten versturen via e-mail.

Je kunt hier meerdere e-mailadressen (met komma's tussen de adressen) en Argu gebruikersnamen invoeren. Je kan hier tevens een toelichting plaatsen en bepalen namens wie de uitnodiging wordt verstuurd.

Bij iedere uitnodiging worden mensen toegevoegd aan een groep. Dit kan zowel een bestaande als een nieuwe groep zijn. Groepen zijn handig, omdat je hiermee op een later tijdstip eenvoudig alle mensen uit deze groep opnieuw kan uitnodigen en rechten kan bepalen. Probeer dus als je een nieuwe groep maakt een passende groepsnaam te bedenken (zoals Werknemers, Bewoners of Sales team).

Alle ingevulde mensen ontvangen vervolgens namens jou (of de door jou gekozen organisatie) een e-mail met de toelichting en een link naar de discussie. Na het klikken worden nieuwe gebruikers automatisch ingelogd, zodat ze direct kunnen participeren en niet direct een wachtwoord moeten kiezen. Zo houden we inspraak hebben zo laagdrempelig mogelijk.