Een update is een nieuwsbericht wat je koppelt aan een item. Iedere gebruiker die interactie heeft gehad met het item, zoals stemmen of een reactie plaatsen, ontvangt dan een melding van de update in zijn of haar inbox. Gebruik updates bijvoorbeeld om de uitkomst van een discussie te delen.

Je kunt een update plaatsen als beheerder door bij het idee of de uitdaging op menu en dan op nieuwe update te klikken.