Nieuw op Argu

Aan ons e-democracy platform wordt constant gewerkt door een team van enthousiaste ontwikkelaars. Om onze klanten op de hoogte te houden van de belangrijkste nieuwe functionaliteiten en wijzigingen, sturen wij een aantal keer per jaar een korte update.

Uitnodigen & laagdrempelige registratie

Het is nu mogelijk om zowel bestaande als nieuwe gebruikers uit te nodigen voor discussies. Zij ontvangen een e-mail namens jou of je organisatie en kunnen met één klik deelnemen aan de discussie. Gebruikers hoeven dan dus geen naam of wachtwoord te kiezen. Als beheerder krijg je inzicht in wie welke e-mails hebben geopend. Lees meer over de nieuwe mogelijkheden met uitnodigen.

Locaties

Alle ideeën en uitnodigingen kunnen nu van een locatie worden voorzien. Bij uitdagingen kan er tevens een locatie worden gevraagd, zodat er een handig kaartoverzicht te zien is van alle ideeën.

Video's

Je kunt nu naast plaatjes en documenten ook Youtube video's als bijlage toevoegen aan ideeën en uitdagingen.

Argumenten navigatie

Nu openen argumenten niet in een nieuwe pagina, maar in een klein venster. Zo is het gemakkelijker om terug te keren naar de discussie.