Waarom zou ik inloggen met Facebook?

Het maakt registreren en inloggen een stuk gemakkelijker: met één klik zit je op Argu! Je hoeft dus geen extra wachtwoord te onthouden.

Welke informatie verzamelen jullie van Facebook?

We krijgen alleen informatie die jij openbaar op Facebook hebt staan en jouw e-mailadres, zodat je ook zonder Facebook account later nog bij je Argu account kan.

Wat doen jullie met deze informatie?

Je naam en foto verschijnen in je profiel. Deze kan je zelf later nog wijzigen. Je e-mail is onzichtbaar voor andere gebruikers.